PILATES
STUDIO

Oferim classes per a tots els nivells i cada classe està limitada a 4 persones per poder oferir-te l’atenció personalitzada necessària. Gràcies a la nostra formació en rehabilitació i tècniques del moviment, podem aconseguir els teus objectius desitjats, ja sigui readaptació a l'esforç, condicionament físic o rendiment.

A Corporis seguim el mètode creat per Joseph Hubertus Pilates amb la intenció de millorar la vida de l'individu a través de la consciència i el control del cos.

 
 
 
 

 
 

PILATES
GRUPS REDUÏTS

Són classes de 4 persones que ofereixen un treball personalitzat per obtenir més i millors resultats. Pilates studio es realitza sobre les màquines inspirades en els dissenys originals de Joseph Pilates, que permeten adaptar els exercicis a les condicions i nivells de qualsevol alumne/a. Part de la classe es realitza sobre un mat (matalàs), on l'objectiu és aconseguir la correcta alineació del cos i distribuir el moviment de manera adequada per a les diferents estructures corporals.  

PILATES
INDIVIDUAL

Són classes personalitzades i específiques per a cada alumne/a. És per això que aquestes classes són les indicades per a persones en processos de rehabilitació, amb condicions especials o patologies específiques. També s’ofereixen classes individuals a aquells/es que tinguin objectius molt específics i vulguin una atenció personalitzada.

PILATES
DUET

Classes orientades a parelles d’alumnes que tenen uns objectius concrets. D’aquesta manera es personalitzen i s’adapten els exercicis a la parella. Ens adaptem a la franja horària desitjada pels alumnes.

PILATES
JUNIOR

A Corporis creiem en la importància de treballar les habilitats motrius des de ben aviat per promoure un creixement sa i integral d'una manera divertida. Aquestes classes es realitzen en grups de nens i nenes de 8 a 14 anys.